brinkman-installateur-slide-gashaard-1

Uw gashaard laten plaatsen en installeren in en om Leeuwarden

Wilt u met één druk op de knop genieten van warmte én een gezellige sfeer? Dan is een gashaard iets wat absoluut niet in uw huis mag ontbreken. Omdat u ongetwijfeld op zoek bent naar vakmanschap en gas een stof is waarmee u voorzichtig moet omgaan, kunt u de installatie van uw gashaard het best uitbesteden aan een expert. In Leeuwarden, Jelsum, Dronryp en Wirdum is P. Brinkman hiervoor de aangewezen partij. Dankzij onze kennis leveren we altijd oplossingen van uitmuntende kwaliteit.

Voordelen van een gashaard

Een gashaard zorgt net zoals een open haard voor een ongekende sfeer in huis. Toch heeft stoken op gas verschillende voordelen. Ten eerste is een gashaard veiliger dan een open haard, omdat het gas in een afgesloten ruimte brandt. Ten tweede is een gashaard makkelijker te bedienen. Met één druk op de knop is de haard aan, maar ook weer uit. Als u een gashaard zoekt, bestaan er verschillende opties. De uiteindelijke keuze is afhankelijk van uw smaak, maar ook uw woonsituatie en besteedbare budget spelen een rol. Zo kunt u onder andere kiezen voor een inbouwhaard, inzethaard en een vrijstaande haard.


Brinkman-installateur-gashaard-2

Advies en de installatie van uw gashaard

De installateurs van P. Brinkman hebben ruime ervaring met het plaatsen van gashaarden. Zij zijn daarom dé aangewezen personen die u van een deskundig advies kunnen voorzien. De installateurs kunnen u alles vertellen over de best mogelijke opties, de plek waar de gashaard het best geplaatst kan worden, de bijbehorende technische aspecten en natuurlijk ook de kosten. Vervolgens gaan zij graag over tot een deskundige installatie, waarvoor ze aan de slag gaan met materialen van hoogstaande merken en de beste apparatuur.

Offerte opvragen

Wilt u profiteren van sfeer en de voordelen van een gashaard? Schroom dan niet om contact op te nemen met P. Brinkman voor meer informatie over de mogelijkheden of een vrijblijvende offerte. In Leeuwarden, Jelsum, Dronryp en Wirdum zorgen we er graag voor dat u snel profiteert van een betrouwbare en veilig brandende gashaard.

Contact opnemen


Top