brinkweg-installateur-slide-cv-ketels-2

Cv-ketel installatie en onderhoud in Leeuwarden

Vertoont uw huidige cv-ketel gebreken of bent u aan het verbouwen? Dan heeft u wellicht een nieuwe verwarmingsketel nodig. De juiste keuze voor een nieuwe ketel is belangrijk. Als ervaren installateur werkt P. Brinkman voornamelijk met de betrouwbare cv-ketels van ATAG, maar ook Remeha en Nefit kunnen we leveren. We kunnen u er alles over vertellen en komen in Leeuwarden, Jelsum, Dronryp en Wirdum graag bij u langs voor een installatie of onderhoudsbeurt. 

Cv-ketel kiezen

Het is natuurlijk de bedoeling dat uw nieuwe cv-ketel een lange tijd meegaat. Een geschikte verwarmingsketel is daarom een belangrijke investering waarover u zich goed moet laten informeren door een kenner. P. Brinkman is hiervoor de geschikte partij. Laat u daarom over een nieuwe ketel adviseren door onze bekwame installateur. Hij weet alles over verschillende cv-ketels en merken en bepaalt probleemloos welke ketel bij uw situatie past!

Brinkman-installateur-CV-specialist-3

Online cv-ketel wijzer

Heeft u geen tijd om te wachten op de installateur of komt u liever zelf tot een goede beslissing? Dan is de online cv-ketel wijzer een handig online hulpmiddel. Deze online tool doet op basis van een aantal vragen over uw woonsituatie en wensen een voorstel voor een passende cv-ketel. Om het allemaal nóg makkelijker te maken, kunt u na het invullen van de test gelijk een offerte aanvragen voor de aanschaf en installatie van uw ketel.


Brinkman-installateur-CV-specialist-2

Cv-ketel onderhoud

Heeft u al een goed werkende cv-ketel? Dan kunt u natuurlijk ook contact met ons opnemen voor een periodieke onderhoudsbeurt. Goed uitgevoerd onderhoud voorkomt grote defecten en zorgt ervoor dat uw cv-ketel veilig blijft werken.

Bent u op zoek naar een nieuwe cv-ketel? Kies dan voor een cv-ketel installatie door P. Brinkman. Ook voor cv-ketel onderhoud bent u bij ons helemaal aan het juiste adres. Woont u in de regio Leeuwarden, Jelsum, Dronryp en Wirdum? Dan komen we graag bij u langs.

Contact opnemen


Lees meer over onze cv-ketels


Top