brinkman-installateur-slide-ventilatieonderhoud-2

Onderhoud mechanische ventilatie in Leeuwarden, Jelsum, Dronryp e.o.

Natuurlijk wilt u altijd profiteren van schone lucht in huis. Na verloop van tijd stapelen stof en bacteriën zich op en kunnen nare luchtjes ontstaan. Het is daarom belangrijk dat u uw mechanische ventilatie eens in de 3 à 5 jaar volledig laat reinigen. Woont u in de regio van Leeuwarden, Jelsum, Dronryp en Wirdum? Kies dan altijd voor de kennis en deskundigheid van P. Brinkman en neem voor ventilatie-onderhoud contact met ons op.

Voordelen van schone lucht

Schone lucht zorgt voor een fijn woonklimaat en draagt bij aan een goede gezondheid. Als u uw huis slecht of onvoldoende ventileert, kunnen er onder andere schimmelplekken ontstaan op uw muren. Deze kunnen ervoor zorgen dat u last krijgt van ademhalingsproblemen. Daarnaast kan de hoeveelheid stof in de ventilatoren, ventielen en ventilatiekanalen ervoor zorgen dat uw ventilatie een lager rendement oplevert omdat deze minder goed werkt.


Brinkman-installateur-ventilatiereinigen-2

Deskundig reinigen van uw mechanische ventilatie

Kies voor een reiniging van uw ventilatiesysteem altijd voor de deskundigheid van P. Brinkman. Als wij uw mechanische ventilatie reinigen, nemen we alle onderdelen onder handen. We reinigen de ventilator, luchtventielen en ventilatiekanalen. Heeft u een mechanische ventilatie met warmteterugwinning? Dan vervangen we indien nodig ook de bijbehorende filters. Uw ventilatie zal na de onderhoudsbeurt weer uitstekend werken.

Offerte opvragen

Voor een professionele reiniging van uw mechanische ventilatie, dan bent u bij P. Brinkman dus helemaal aan het juiste adres. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of meer informatie. We zijn werkzaam in Leeuwarden, Jelsum, Dronryp en Wirdum.

Contact opnemen


Top