brinkman-installateur-slide-ventilatie-1

Mechanische ventilatie installeren in Leeuwarden, Jelsum, Dronryp e.o.

Moderne huizen zijn uitstekend geïsoleerd. Tegenwoordig is daarom ook nauwelijks meer sprake van natuurlijke ventilatie. Toch blijft het van belang dat u uw huis goed ventileert. Kies daarom voor een mechanische ventilatie en laat P. Brinkman een deskundige installatie verzorgen. Woont u in de omgeving van Leeuwarden, Jelsum, Dronryp en Wirdum? Dan komen we graag bij u langs.

Kies voor mechanische ventilatie

Met een mechanische ventilatie bent u verzekerd van constante ventilatie en schone lucht in huis. Schone lucht is van groot belang voor een goede gezondheid. Ventileert u uw huis onvoldoende en is uw binnenklimaat niet in orde? Dan kan dit onder andere zorgen voor luchtwegenproblemen, vermoeidheid of concentratieproblemen.


Brinkman-installateur-ventilatie-3

Soorten ventilatiesystemen

Als u voor een mechanisch ventilatiesysteem kiest, dan heeft u de keuze uit verschillende merken en opties. Schone lucht komt binnen via luchtroosters of ramen en vervuilde lucht wordt mechanisch afgevoerd. Een andere vorm van ventilatie is balansventilatie. Hierbij wordt zowel de toevoer als afvoer van lucht mechanisch geregeld. Deze systemen zijn soms voorzien van een warmteterugwin-unit.

Mechanische ventilatie installeren

Onze installateurs beschikken over de juiste en meest actuele kennis om de installatie van uw mechanische ventilatie tot een goed einde te brengen. Ze werken uitsluitend met materialen van vertrouwde merken en gebruiken uitsluitend de beste apparatuur.

Kies voor P. Brinkman voor de installatie van uw mechanische ventilatie, dan bent u in no-time verzekerd van schone, gezonde lucht in uw huis. Als u in de omgeving van Leeuwarden, Jelsum, Dronryp en Wirdum woont, helpen we u graag verder.

Contact opnemen


Lees meer over ventilatie

Er zijn geen resultaten gevonden.

Top