brinkman-installateur-slide-geluid-en-licht-1

Elektricien voor licht- en geluidsinstallaties in Leeuwarden, Jelsum e.o.

Licht en geluid zorgen beiden voor een ongekende sfeer. Zeker op een leuke avond uit! Het is dan ook niet verwonderlijk dat u als horecaondernemer de gasten in uw restaurant, café of discotheek wil laten genieten van optimaal geluid en eventueel een mooie lichtshow. De elektriciens van P. Brinkman hebben in de omgeving van Leeuwarden, Jelsum, Dronryp en Wirdum al verscheidene licht- en geluidsinstallaties geïnstalleerd. Voor meer informatie of een afspraak kunt u altijd contact met ons opnemen.

Lichtinstallatie installeren

De perfecte verlichting draagt bij aan de perfecte uitstraling die helemaal bij uw café, restaurant of discotheek past. Een perfect afgestemde verlichting is daarom essentieel. Boven of op de tafels, aan het plafond, bij de bar en zeker ook bij de entree. Licht bepaalt de sfeer en moet daarom op alle plekken goed geïnstalleerd en afgesteld zijn. Op het gebied van verlichting is dan ook veel mogelijk. Zeker in vergelijking tot vroeger, toen één lamp het maximum was. Tegenwoordig bedient u met één druk op de knop verschillende lichten in een of meerdere ruimtes. En wat dacht u van een gave lichtshow? Hierin zijn de elektriciens van P. Brinkman gespecialiseerd. Felgekleurde verlichting die op het ritme van de muziek beweegt, zorgt voor een bijzonder effect en een hele beleving bij klanten die uw café of discotheek bezoeken.

De elektricien voor uw geluidsinstallatie

Een horecagelegenheid kan niet zonder een betrouwbaar werkende geluidsinstallatie. Of het nou om achtergrondmuziek, het geluid van een concert of een dj gaat: het geluid moet van uitstekende kwaliteit en bovendien betrouwbaar zijn. U wilt bijvoorbeeld geen geluidsoverlast produceren of het gehoor van uw gasten schaden. De elektriciens van P. Brinkman zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en houden zich bovendien aan wettelijke richtlijnen. Hierdoor produceert u nooit een harder geluid dan toegestaan.

Advies en deskundige installatie

Kortom, de elektriciens van P. Brinkman toveren uw onderneming in no-time om tot een sfeervolle plek. De best passende oplossing verschilt per locatie. In een restaurant hoort tenslotte een andere soort verlichting en geluid dan in een discotheek. Met oog op de mogelijkheden en behoeften, gaan we graag in gesprek voor een passend maatadvies. Samen met u komen we tot een uitstekend eindresultaat! Indien u akkoord gaat met de kostenindicatie, zorgen we graag voor een deskundige installatie waarmee u de show zult stelen.

Contact opnemen

Zoekt u een deskundige elektricien voor installatie van de licht- en geluidsinstallatie in uw horecaonderneming? Neem contact op met P. Brinkman en we realiseren uitstekend licht en geluid in uw cafe, restaurant of discotheek in de omgeving van Leeuwarden, Jelsum, Dronryp en Wirdum. Bel ons op 06-13273672 of vul het contactformulier in.

Neem contact op


Top