brinkman-installateur-slide-elektra-1

Kundige elektricien voor al uw werkzaamheden in Leeuwarden

Elektriciteit is iets waar u voorzichtig mee moet omgaan. Laat alle elektra-werkzaamheden daarom altijd uitvoeren door een bekwame elektricien. Alleen dán bent u verzekerd van een veilige installatie of reparatie van uw domotica en verlichting. Schakel daarom de ervaren elektriciens van P. Brinkman in. Ons werkgebied bestrijkt de regio’s Leeuwarden, Jelsum, Dronryp en Wirdum.

Ervaren elektricien

Kies voor veiligheid en zekerheid en geef alle werkzaamheden aan uw elektrische netwerk uit handen aan P. Brinkman. Onze ervaren elektriciens zijn goed opgeleid en gaan uiterst deskundig en volgens de laatste regels te werk. Ze gebruiken de beste apparatuur, zodat u bent verzekerd van een goed werkende oplossing. U kunt ons inschakelen voor werkzaamheden zoals het installeren of vervangen van groepenkasten, het doortrekken van bedrading en het plaatsen van stopcontacten. Daarnaast kun u ons inschakelen voor de installatie van uw beveiliginssystemen, domotica en verlichting. Klik op één van onderstaande buttons voor meer informatie.Brinkman-installateur-elektra-1

Deskundig onderhoud

Voor een veilige werking van uw elektrische netwerk en apparatuur is een regelmatige check en onderhoudsbeurt essentieel. Hiervoor kunt u P. Brinkman inschakelen. Regulier onderhoud voorkomt grote defecten en storingen. Heeft u toch last van kortsluiting of een storing? Ook dan zijn we snel ter plaatse om problemen te verhelpen.

Bent u op zoek naar een deskundige elektricien voor de uitvoering van uw elektra-werkzaamheden? Schakel dan de vakmannen van P. Brinkman in. Onze tevreden klanten wonen in Leeuwarden, Jelsum, Dronryp en Wirdum.

Contact opnemen


Top