brinkman-installateur-slide-beveiligin-1

Alarmsystemen en melders installeren in Leeuwarden, Jelsum, Wirdum e.o.

Zowel camerabewaking als alarmsystemen zijn efficiënte manieren om inbrekers buiten de deur te houden en uw persoonlijke eigendommen te beschermen. P. Brinkman is op dit gebied een ware expert. Kies daarom voor uw veiligheid en laat ons een deskundige installatie van uw alarmsysteem met camerabewaking verzorgen. Als u in de regio van Leeuwarden, Jelsum, Dronryp en Wirdum woont, komen we graag bij u langs!

Het doel van een alarmsysteem

Alarmsystemen met camerabewaking kunnen voor verschillende doeleinden en op diverse locaties worden ingezet. Het is daarom belangrijk dat u eerst stilstaat bij het doel van het alarmsysteem. Wilt u de beveiligingscamera’s bijvoorbeeld binnen of buiten laten plaatsen? Ziet u liever in één keer wie voor de deur staat of wilt u weten of er ’s nachts of tijdens uw afwezigheid mensen in en om uw huis zijn geweest? Hoe dan ook: beeldmateriaal is beter bewijsmateriaal dan vingerafdrukken op uw salontafel of voetstappen in uw tuin.


Brinkman-installateur-Beveiliging-2

De beste beveiligingscamera

Afhankelijk van het doel van de camerabewaking en uw budget bestaan er verschillende typen beveiligingscamera’s. Wordt de camerabewaking buiten geïnstalleerd? Dan is het belangrijk dat de camera’s diverse weersomstandigheden kunnen doorstaan. Tot slot bestaan er beveiligingscamera’s in verschillende soorten en maten. De vorm en grootte van de cameralens kan verschillen, maar ook de mogelijkheden. Een PTZ-bewakingscamera kunt u bijvoorbeeld op afstand besturen en zelf laten bewegen en in- en uitzoomen. De mogelijkheden van een alarmsysteem zijn daarom eindeloos.

Beveiligingscamera’s installeren door de specialist

De installatie van een alarmsysteem en camerabewaking is een groot project. De bedrading moet op een juiste manier worden getrokken en de beveiligingscamera’s moeten op een goede manier worden verbonden met uw draadloze netwerk. De installateurs van P. Brinkman zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van camerabewaking en beschikken over uitstekende technische kennis om u te voorzien van betrouwbare camerabewaking in en om uw huis.


Rookmelders en koolmonoxidemelders installeren

Voor uw veiligheid is het niet alleen belangrijk dat u uw huis en persoonlijke eigendommen tegen inbrekers beschermt met camerabewaking. Ook andere melders kunnen bijdragen aan de veiligheid in huis. Voorbeelden hiervan zijn een rookmelder en een koolmonoxidemelder. Als u slaapt, heeft u niet door dat een klein brandje als gevolg van kortsluiting zich uitbreidt tot een grote brand. Hetzelfde geldt voor koolmonoxide. Deze sluipmoordenaar is niet zichtbaar en kunt u niet ruiken. Een rookmelder of co-melder alarmeert u tijdig, zodat u actie kunt ondernemen en uw huis kunt verlaten zodat erger kan worden voorkomen. P. Brinkman zorgt graag voor een deskundige installatie.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van camerabewaking in en om uw huis of wilt u een rookmelder of koolmonoxidemelder laten installeren? Neem dan contact op met de betrouwbare, kundige installateurs van P. Brinkman. In Leeuwarden, Jelsum, Dronryp en Wirdum zorgen we voor een nette installatie van camerabewaking en alarmsystemen.

Contact opnemen

Brinkman-installateur-Beveiliging-3


Top