brinkman-installateur-slide-zonnepanelen-1

Geld besparen met zonnepanelen in Leeuwarden, Jelsum e.o.

Zoekt u een milieuvriendelijke oplossing voor het opwekken van uw eigen, duurzame energie omdat u wilt besparen op uw energierekening? Dan zijn zonnepanelen voor u zeker de uitkomst. De ervaren installateurs van P. Brinkman vertellen u graag meer over de werking, uw mogelijke besparing en kunnen u adviseren over hoeveel zonnepanelen u nodig heeft. We leggen zonnepanelen in Leeuwarden, Jelsum, Dronryp en Wirdum.

Hoe werken zonnepanelen?

Zonnepanelen worden gemaakt van silicium en bestaan uit zogenoemde zonnecellen. Als er zonlicht op de zonnepanelen schijnt, zorgt dit ervoor dat in de zonnecellen spanning ontstaat. Omdat de zonnecellen onderling verbonden zijn, loopt er stroom door een zonnepaneel. Deze stroom kan niet gelijk in huis worden gebruikt. Hiervoor is een omvormer noodzakelijk. Een omvormer zet de gelijkstroom, die door zonnepanelen wordt opgewekt, om in groene wisselstroom die u in huis kunt gebruiken.

De voordelen van zonne-energie

Zonnepanelen zijn een goede, duurzame investering. Het rendement van zonnepanelen is hoger dan de rente die u ontvangt op uw spaarrekening. Bovendien krijgen particulieren de mogelijkheid om het volledige betaalde BTW-bedrag terug te vragen. Tot slot bent u met zonnepanelen niet langer afhankelijk van energieleveranciers en bijbehorende prijzen.


Brinkman-installateur-Zonnepanelen-2

Zonnepanelen installeren

Voor een deskundige installatie van uw zonnepanelen kunt u altijd contact opnemen met P. Brinkman. Onze installateurs weten alles van duurzame oplossingen en kunnen u precies vertellen hoeveel zonnepanelen u nodig heeft en kunnen deze vervolgens op de best mogelijke manier plaatsen, waardoor u een zo hoog mogelijk rendement behaalt.

Contact opnemen

Wilt u een goede bijdrage leveren aan het milieu of profiteren van de andere voordelen van zonnepanelen? Wacht dan niet langer en neem contact op met de installateurs van P. Brinkman. In de omgeving van Leeuwarden, Jelsum, Dronryp en Wirdum zorgen we er graag voor dat u snel profiteert van duurzame, groene energie!

Contact opnemenTop