brinkman-installateur-slide-zonneboilers-2

Zonneboiler installatie in Leeuwarden

Zoekt u een duurzame manier om uw huis te verwarmen en te voorzien van warm water? Overweeg dan de installatie van een zonneboiler. Hiermee levert u een goede bijdrage aan het milieu én kunt u besparen op uw energierekening. In de omgeving van Leeuwarden, Jelsum, Dronryp en Wirdum is P. Brinkman de expert op het gebied van duurzame oplossingen. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Hoe een zonneboiler werkt

Een essentieel onderdeel van een zonneboiler is een zonnecollector. Deze zonnecollector wordt op uw dak geplaatst en vangt licht op. Zonnecollectoren worden soms verward met zonnepanelen, maar zijn niet hetzelfde. In een zonnecollector zit een vloeistof die door de zon wordt verwarmd. Deze vloeistof wordt door een pomp en leidingen verplaatst naar de boiler, waar het in een buis terechtkomt en het aanwezige water verwarmt. Omdat het water niet altijd warm genoeg is, is een naverwarmer nodig die het water op een juiste, bruikbare temperatuur brengt.

Straatweg-installateur-naast-6

Besparen met een zonneboiler

Een zonneboiler is een verstandige investering. Omdat zonlicht wordt gebruikt om het water op te warmen, bespaart u geld op uw energierekening. Daarnaast ontvangt u bij aanschaf van een zonneboiler subsidie. Dit maakt het nóg aantrekkelijker om over te stappen naar duurzaam verwarmd water! De installateur van P. Brinkman kan u vertellen hoeveel geld u ongeveer zult besparen en hoe hoog de subsidie ongeveer zal zijn.

Deskundige installatie

Als u wilt profiteren van een betrouwbare zonneboiler en een hoog rendement, kunt u de installatie ervan het best uitbesteden aan deskundige installateurs. P. Brinkman is bedreven in de installatie van duurzame oplossingen en komt graag langs voor een professionele installatie van uw zonneboiler.

Wilt u profiteren van de genoemde voordelen en uw water verwarmen met zonne-energie? Neem dan contact op met P. Brinkman voor de installatie van uw zonneboiler. Wij komen in Leeuwarden, Jelsum, Dronryp en Wirdum graag bij u langs.

Contact opnemenTop