brinkman-installateur-slide-wartmepomp-1

Warmtepompen installeren in Leeuwarden e.o.

Zoekt u een milieuvriendelijke optie voor het verwarmen van uw woning en het water in de badkamer en keuken? Denk dan na over de installatie van een warmtepomp. P. Brinkman heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan en onze installateurs kunnen u alles over warmtepompen vertellen. Neem gerust contact met ons op.

Werking van een warmtepomp

Energie wordt steeds kostbaarder. De energierekening lijkt daarom bij veel mensen steeds hoger te worden. Wilt u besparen? Dan is een warmtepomp een goede oplossing. Warmte is namelijk overal: in de grond, het water en de lucht. Een warmtepomp onttrekt de warmte uit deze bronnen, verplaatst het en zorgt voor verwarming van uw water en huis. Een warmtepomp werkt op stroom, hierdoor bespaart u energie en levert u eveneens een goede bijdrage aan het milieu.

Brinkman-installateur-Warmtepompt-1

Brinkman-installateur-Warmtepompt-3

Deskundig advies en installatie

Het plaatsen en installeren van uw warmtepomp zijn werkzaamheden die de installateurs van P. Brinkman graag voor u uitvoeren. De installateurs zijn gepassioneerd over hun vak en weten alles over de laatste ontwikkelingen op het gebied van energiebesparing. Er zijn verschillende warmtepompen op de markt. Ieder pomp onttrekt de warmte uit een specifieke warmtebron. Een hybride warmtepomp kan worden aangesloten op uw HR-ketel. Zo worden beide apparaten met elkaar gecombineerd. De installateur kan u vertellen welke soort u nodig heeft en verzorgt een keurige installatie, waarbij gebruik wordt gemaakt van de beste apparatuur. De warmtepomp wordt eveneens voor u afgesteld. U profiteert hierdoor altijd van een hoog rendement!

Kortom, bent u op zoek naar een deskundige installateur voor het plaatsen en installeren van uw warmtepomp? Denk dan aan P. Brinkman. Onze deskundige installateurs komen graag langs voor een installatie. Wij zijn werkzaam in Leeuwarden, Jelsum, Dronryp en Wirdum.

Contact opnemen


Lees meer over warmtepompen

Er zijn geen resultaten gevonden.

Top